SAHAM PERCUMA

Go down

SAHAM PERCUMA

Post  haris66 on 05/07/09, 04:49 pm

Salam Sejahtera..

Maaf menggangu sebentar..

SAHAM FREE..!!
Tak perlu keluar duit anda walau sesen pun,PERCAYALAH... ini bukan internet bisnes,mlm atau money game atau saya pentingkan diri sendiri..... bukan sama sekali...saya ingin menyampaikan berita yang mungkin tak akan ada lagi selepas ini,saya tak ada duit untuk bantu anda, hanya dengan cara ini harap boleh membantu anda,hanya harus menunggu sedikit masa....,

www.me2everyone.com/503468

Sila baca betul2 ok..
Memang berbaloi jadi ahli percuma... dapat saham free ...saya harap kamu semua boleh faham. me2everyone. com ni memberi percuma sahamnya sebanyak 100 share bila dia list d london stock exchange,awak akan nampak duit awak semua in pounds...
SAYA BUAT NI SEBAB BILA LAGI NAK ADA PELUANG UNTUK DAPAT SAHAM YANG LUMAYAN DAN PERCUMA TIDAK MEMINTA 1 SEN PUN DARI KITA...TENGOK LAH....... BETUL BETUL PERCUMA.. TENGOK DULU KALAU TAK PERCAYA me2everyone. com adalah web baru dan nak sokongan kita,ianya perlukan 100.000.000 ahli untuk membolehkan Me2 dilancarkan secara rasmi,inilah sebabnya me2 berikan saham pada ahlinya,jadi marilah kita semua masuk jadi ahli secara percuma,tak ada bayaran langsung ataupun trick.. hanya perlu tunggu je. (PENTING) bila web rasmi me2everyone. com dilancarkan barulah isi segala detail anda untuk mendapat saham percuma. saham yahoo naik sampai 119 dollar, saham google naik sampai 600 dollar jadi sekarang ni web baru nak masuk london stock exchannge agak2nye berapa boleh naik...
kepada sesiapa nak SAHAM PERCUMA anda hanya perlu daftar sahaja sehingga web rasmi baru isi detail anda secara lengkap web baru ni akan masuk d london stock exchance.. web M2E ini beri saham percuma kerana nak dapat sokongan kita semua. so saya harap semua yang tengok ni sila daftar secepat yang boleh dan tak perlu bayar walaupun 1 sen . sila baca web M2E ini bila sudah daftar .. penting.saya harap semua yang baca email ne akan daftar kerana tak rugi pun malah lagi seronok.. dan bersemangat lagi anda mencari ahli baru..

Untuk daftar Layari link ini..

www.me2everyone.com/503468

CUBALAH...

HARIS FADZILAH

haris66

Posts : 4
Join date : 2009-03-21

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum