Photographer

Go down

Photographer

Post  syedsha on 15/07/08, 09:16 am

Kepada kengkawan yg belum menikah atau masih gatai nak menikah lagi....aku ada buat part time lor amik gambar wedding nih..

kalau mau boleh telepon aku dulu for quotation... boleh buat album sticky or custom album... harga boley runding sebab aku expose semua cost elemen... Very Happy

kalau nak buat birthday party atau portfolio anak korag pun boleh juga.. outdoor etc etc.. cuma yg terlampau jer pakcik tak sanggup..hehe
avatar
syedsha

Posts : 10
Join date : 2008-05-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Photographer

Post  arman on 20/07/08, 03:11 pm

hello2 kat abg jal tu, mana le tahu, tak habis nak posing lagi kl plak..
avatar
arman

Posts : 71
Join date : 2008-05-22
Location : Shah Alam/Selangor

View user profile http://armanibrahim.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Photographer

Post  gi@NT on 21/07/08, 09:58 pm

abe sy din: company profile ader tak?website?
susah laa nak rekemen kt client..

beraper % komisyen leh dpt kalau jd introducer...
ala.. cm ala ala geng umno la tok dpt kan projek...
cm najid deal ngan altantuya...
janji masyukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


yg menunggu quotation(lepas make up tok aku skali yer... )

lol!
avatar
gi@NT

Posts : 77
Join date : 2008-05-23
Location : hyderabad,india

View user profile

Back to top Go down

Re: Photographer

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum