link to web

Go down

link to web

Post  far_ziela on 06/06/08, 10:06 am

mr. admin, tk nk k, link web ni to usm or alumni usm or lain2 yg seangkatan dengannya? tq
avatar
far_ziela

Posts : 39
Join date : 2008-05-27
Location : kuantan, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: link to web

Post  Admin on 06/06/08, 03:38 pm

bagus ni, akan di usahakan... rasanya ahli lebih ramai sikit nanti kita mintak link ke site/blog berkenaan.
terima kasih
avatar
Admin
Admin

Posts : 21
Join date : 2008-05-05

View user profile http://usmkcp.forumotion.com

Back to top Go down

Re: link to web

Post  AbgD.CM-BSB on 10/06/08, 02:28 am

bagus tp sy rasa elok stick to small group..tujuan utama nk dekatkan yg jauh..kalu masuk alumni tu dh besar sgt..and tak kenal..nanti nk berdebat pun tak best..dlm ni smua org berani sbb org tak knal..tp stakat nie yg ada dlm ni smua saling kenal mengenal..cuma cik far-zila jer tak cam..sbb gambaq kecik kot
avatar
AbgD.CM-BSB

Posts : 33
Join date : 2008-06-02
Location : Saigon,Vietnam

View user profile

Back to top Go down

Re: link to web

Post  gi@NT on 10/06/08, 04:43 am

satuh cobaan yg menarik abe D....

lol!
avatar
gi@NT

Posts : 77
Join date : 2008-05-23
Location : hyderabad,india

View user profile

Back to top Go down

Re: link to web

Post  arman on 10/06/08, 02:43 pm

cik far tuh nmpk gayanya kena kenalkan diri lebih lanjut tuh... ramai yg tgh menanti ni... hehe
avatar
arman

Posts : 71
Join date : 2008-05-22
Location : Shah Alam/Selangor

View user profile http://armanibrahim.blogspot.com/

Back to top Go down

link to web

Post  far_ziela on 12/06/08, 12:48 pm

hehe nama pun far_ziela so kenal dari jauh je laaa... from far! selamat berkenalan semua! baru nk warm up kje sbb 2 hari lepas ada seminar kat PJ... rasa macam nk demam! nk kenal, buat la gathering, tu dah tanya2 cherating tu....
avatar
far_ziela

Posts : 39
Join date : 2008-05-27
Location : kuantan, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: link to web

Post  Rosli on 30/06/08, 05:00 pm

Mr. Admin, cpt2 la anjurkan gathering tuh... Byk permintaan nih (ye ke??)
puasa pun tak lame lagi tuh...
Jgn dok set belah2 PJ/Shah Alam je dah ler...
avatar
Rosli

Posts : 16
Join date : 2008-06-30
Location : KL

View user profile

Back to top Go down

Re: link to web

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum