eastana farm

Go down

eastana farm

Post  Roughfee on 05/06/08, 02:40 pm

salam..

ade saper2 yg tau pasai eastana farm ..ala yg buat invest kat kompeni bela lembu tu ..
income nampak ok gak ..dalam 10-12% sebulan dr modal kita ..

dgr citer ladang lembu (eastana farm) tu kat negeri 9..


alien


Last edited by Roughfee on 05/06/08, 04:02 pm; edited 1 time in total
avatar
Roughfee

Posts : 7
Join date : 2008-06-05
Location : Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: eastana farm

Post  gi@NT on 05/06/08, 03:38 pm

elo
n9 kek mano jang??

detail please....

lol!
avatar
gi@NT

Posts : 77
Join date : 2008-05-23
Location : hyderabad,india

View user profile

Back to top Go down

Re: eastana farm

Post  Roughfee on 05/06/08, 03:55 pm

kat kolo pilah ..

nk detail, masuk sini..

http://www.farmfresh.com.my/


alien
avatar
Roughfee

Posts : 7
Join date : 2008-06-05
Location : Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: eastana farm

Post  Roughfee on 05/06/08, 04:08 pm

ni ade pendapat org pasai hal ni :

aku rasa compeni ni diuruskan oleh org yg kurang arif tentang undang2 negara.. atau pun nak ambil kesempatan... so be careful..

Kalau nak kumpul dana atau bahasa lainnya kumpul deposit, kita ada undang2 yang dibuat oleh BNM. Kenapa BNM meletakkan syarat untuk sebuah syarikat kumpul dana hanya syarikat yang tersenarai di bursa malaysia? kerana disitu lah pihak BURSA akan menguruskan nilai sesuatu syarikat, jumlah lot dan harga sesuatu stok. Menjamin hak pelabur.

Jadi jika compeni ni nak collect deposit, walau apa cara sekali pun, dia kena lah berusrusan dengan BURSA dan cukup syarat2 bursa.

TIADA satu syarikat diMalaysia pun booleh collect deposit melainkan dia tersenarai didalam bursa. So compeni ni memang x boleh. walau pelan investor dia menarik sekali pun KDN nampak mesti kantoi... hati-hati..

Surat yang diberi jika betul pun, bukan kebenaran untuk collect deposit, tak tertulis satu pun kebenaran untuk orang ramai melabur dalam sayarikat tu.

Aku nasihatkan korang berhati-hati dengan skim sebegini, ada juga 2-3 thread investment dalam CG, tapi aku rasa dah terlambat nak bagi nasihat.

Cuma thread baru ni aku rasa ada baik juga aku beri pendapat aku.. untuk korang fikirkan.


alien
avatar
Roughfee

Posts : 7
Join date : 2008-06-05
Location : Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: eastana farm

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum