Laundry Service

Go down

Laundry Service

Post  maddzs on 03/06/08, 01:01 pm

Kengkawan sekalian,
Saya sekarang sedang mengusahakan perkhidmatan Laundry di Penang. Kalau ada sapa2 nak buat duit lebih, buleh buat sales bagi saya...company saya boleh bagi profit sharing untuk kengkawan yg buat sales selagi masih secure bisness walaupun 10 tahun...

kalau nak bagi kontrak pun buleh jugak..tak jadi hal nyer..kita buleh handle...kalau nak melawat laundry saya pun buleh

sekian...
zohri aka Dragz
avatar
maddzs

Posts : 4
Join date : 2008-06-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Laundry Service

Post  gi@NT on 04/06/08, 01:32 am

salam abe dragz..

sesuatu yg amat menarik...
syabas...
tahniah....


lol!
avatar
gi@NT

Posts : 77
Join date : 2008-05-23
Location : hyderabad,india

View user profile

Back to top Go down

Re: Laundry Service

Post  bajang on 04/06/08, 04:32 am

halooo...draggg..
baguih...bisnesss...sendiri lagi baguih.....hope maju lagi....
ko penang kat ner beb...
avatar
bajang

Posts : 12
Join date : 2008-06-04
Age : 41
Location : Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Laundry Service

Post  arman on 04/06/08, 06:27 pm

dragz...helemek.. tokey launddry la plak.. harap sukses.. pos skit gmbr laundry kat sini... nak tgk ni..
avatar
arman

Posts : 71
Join date : 2008-05-22
Location : Shah Alam/Selangor

View user profile http://armanibrahim.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Laundry Service

Post  maddzs on 04/06/08, 11:44 pm

bajang,
aku kat sungai ara..kalau mai sini hello mai kat aku...0134398686..aku belanja minom..

jayen,
buleh ka kalau nak bukak laundry kat india?? untuk expiate macam hang nih aja...bisalah, korang gaya hidup mewah nih...wellele

kalau buka laundry kat Dubai buleh kot??
avatar
maddzs

Posts : 4
Join date : 2008-06-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Laundry Service

Post  AbgD.CM-BSB on 05/06/08, 01:15 am

kalo bulih buat laundry service plus samak service skali..kt pnang byk anjing..kot ada yg terlanggar snang nk sama baju..

apapun, BUMP kat En Dragz..wa lespek sama lu..Berani gagal baru berjaya !!!
avatar
AbgD.CM-BSB

Posts : 33
Join date : 2008-06-02
Location : Saigon,Vietnam

View user profile

Back to top Go down

Re: Laundry Service

Post  arman on 05/06/08, 09:39 am

pe nama kedai ni drag> aku nak hantar lab coat nih..
avatar
arman

Posts : 71
Join date : 2008-05-22
Location : Shah Alam/Selangor

View user profile http://armanibrahim.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Laundry Service

Post  Roughfee on 05/06/08, 04:36 pm

mmg baguih kedai drag ni ..
aku dah try dah..
mmg bersih ..tp la ni duk jauh skit la drag..x leh htr dobi lg dah ..

nti ade ms leh pekena teh tarik

semoga lahir seorg usahawan melayu berjaya kat penang ..aminn..

alien
avatar
Roughfee

Posts : 7
Join date : 2008-06-05
Location : Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Laundry Service

Post  arman on 06/06/08, 09:58 am

drag: boleh la ko kongsi2 kan ilmu laundry tuh... buat francais ke.. bleh aku follow skit2...aku ada idea baguih dok ado.. apa kato ko buat ebook camne nak mulakan bisnes laundry nih... aku rasa bleh laku kot..
avatar
arman

Posts : 71
Join date : 2008-05-22
Location : Shah Alam/Selangor

View user profile http://armanibrahim.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Laundry Service

Post  maddzs on 08/06/08, 03:01 pm

kalau nak buka laundry tak payah nak francaise...mai sini aku nak ajaq...kalau francaise kena bayaq..duit ada buleh bukak laundry, mai sini aku nak ajaq...buleh jugak aku ajaq ilmu yg memanafaat kat umat Muhammad...kalau buka kat saigon memang cantik lah...kalau kat dubai, buleh buka kilang terus lah pasai org sana kaya2 belaka...

terima kasih kat mat ropi pasai support kedai aku...walaupun jauh mai hantaq...wekekke...sekarang tgk dok penetrate baut dry cleaning untuk mamat2 askar depan kedai aku nih...alhamdulillah, dah buleh tembus market askar...
avatar
maddzs

Posts : 4
Join date : 2008-06-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Laundry Service

Post  arman on 08/06/08, 03:17 pm

buat permulaan, agak2 berapa modal nak guna tu?
avatar
arman

Posts : 71
Join date : 2008-05-22
Location : Shah Alam/Selangor

View user profile http://armanibrahim.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Laundry Service

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum