Current date/time is 18/07/19, 06:59 pm

Ruang Ahli Forum USMKCP


  • Ruang Ahli Forum USMKCP

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • Ruang Ahli Forum USMKCP


    Kenalkan diri supaya kawan2 tahu siapa anda ni, mana le tahu kan, kot-kot dah lupa sebab lama sangat tak jumpa, Info/Jemputan/Pengumuman/Ucapan ( Info utk semua/Jemput kenduri/ucap selamat/umum apa2 berita/undangan majlis kahwin/nak buat gath/dll ), Tips/Motivasi/Pengalaman ( Ada tips menarik? pasal apa2 je/ayat2 power utk motivasi diri/pengalaman2 pahit manis utk buat teladan atau sempadan/dll ), Aktiviti Semasa & Jalan2 ( Tempat2 menarik untuk melancong/aktiviti2 sihat/jalan2 cari makan/mencari tempat tinggal masa outstation/kedai mana best ah?/dll ), pasal kerja ( Kerja kosong/lepas geram sbb boss/masalah kerja/motivasi kerja/malas nak kerja?/apa2 sahaja pasal kerja daaa.../ ), santai @ usmkcp forum, ...
    28 Topics
    206 Posts
    SAHAM PERCUMA
    05/07/09, 04:49 pm
    haris66 View latest post

  • New postsNew posts
  • No new postsNo new posts
  • Forum is lockedForum is locked